Jednodruhové bio koření, Strana 3
Nejprodávanější
Bez rozmarýnových listů jehličkového vzhledu by se neobešla středomořská kuchyně. Jídlům dodává pryskyřicovou vůni a jemně nahořklou, silně kořeněnou chuť. Je také nedílnou...
Výrazná chuť a kořeněná vůně saturejky tvoří základ kořenící směsi čubrica a provensálského koření. Saturejku si oblíbili především kuchaři balkánské a středomořské kuchyně.
Skořice je usušená kůra skořicovníku. Má kořeněně nasládlou, ve větším množství ostrou chuť a velmi příjemnou vůni. Prohřívá tělo a má blahodárné účinky na organismus.
Tymián je koření ze sušených listů, větviček a květů. Jeho ostřejší nasládlá chuť a intenzivní vůně využívají kuchaři z celého Středomoří. Tymián vynikne především při přípravě...